onsdag den 8. juni 2011

Jomfrutur til babysam

Så er vi blevet sådan et par, der tager i Babysam på vores fridag (og er der lige når de åbner). Hyggeligt og yderst interessant oplevelse. Alt det man ikke vidste man gik og manglede! Kim faldt over en meget fancy vugge-stol, der kan køre fra side til side.  Imens barnet bliver vugget frem og tilbage kan de entusiastiske forældre så vælge mellem et hav af lydeffekter såsom: Torden, regn, fuglekvidder, havets brusen mm.! Selvom det var svært at modstå fristelsen og investere i dette pragteksemplar kom vi ud af butikken uden.

Tilgengæld kom vi afsted med en gratis babybox med tilhørende blespand. HELT gratis... så kan vi så bare købe ekstra poser til deres blespand til den nette sum af 170 kr. Det er da et knald tilbud der vil noget. Mon ikke en almindelig skraldespand kan bruges? Ellers indeholdt pakken noget så fint som vanish vaskepulver, en plastisk ske og et to år gammel babyblad (beskrivelsen lovede ellers mad, bleer og andre mere nødvendige ting) Men skal ikke klage - det var jo gratis!

Meget kan man sige om Babysam, men de mange ting og sager de har betød at vi fik sat en mase krydser på tjeklisten over startudstyr. Nu er vi både indehaver af tættekam, termometer, babyolie, zink salve, bleer, vaskeklude og meget mere, som vi lige skal finde plads til.

Og så er det nu også helt hyggeligt at shoppe babyting sammen og snakke om  de mange nye spændende ting der skal ske :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar