søndag den 19. juni 2011

Vordende mor forført af Zorro!

It's a bird! No it's a fat woman! No it's a plain! NO, NO... it's SUPERMOM!!!

Når man er gravid bliver man hurtigt kun betegnet som 'den gravide'. Og så er man det. Altså gravid. Kommende mor. På vej mod den største og mest fantastiske oplevelse i sit liv - at føde et barn. Men også i følge pålidelige kilder på vej mod et nyt liv, hvor man skal forberede sig på, at man ikke bare kan alt som før. Måske har folk ret (altså det der med at man ikke kan alt) og måske ikke... mød min nye identitet - SUPERMOM.







Nogle bager og sylter når de har barsel, andre læser bøger og så er der SUPERMOM. Supermom vil ikke sidde der hjemme, men hellere tage til heltefester hele natten og blive høj af saftevand og kage. Og bare fordi man er vordende mor kan man jo godt trænge til en lille flirt. Som gravid får man vist magiske forførelsesevner, for i nat mødte jeg en ny fyr - selveste mr. ZORRO! Men jeg garanterer dog for at Kim er faderen til vores ufødte barn!

My secret lover....



Zorro er sikker på at han er faderen til det ufødte barn... (vi må se om barnet bliver født med en z på brystet)


Så blev vi lige kattedronning og kattekonge


Og jo... måske er det slet ikke så superhelte agtigt, måske mere lidt små lummert. Ellers er det bare starten på tilværelsen som forældre. Har ofte grint meget af de lidt for engagerede forældre der går mere op i udklædning end deres børn (og børnene bliver lidt mere pinligt berørt end de synes det er sjovt). Nu har de kommende forældre da udklædning, så må der komme en masse fastelavnsfester i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar